Anne

Kære Pil,

Da jeg kom til dig, var jeg invalideret af mine tanker. Jeg var ikke i stand til at komme ud af dem selv, uden hjælp fra den eller de, tankerne handlede om.Jeg havde brug for, at andre fortalte mig, at det var lige meget, eller jeg ikke skulle tage mig af det. Kort sagt: jeg havde brug for anerkendelse/bekræftelse udefra, før jeg fik det godt igen.


Nu efter et uvurderligt forløb sammen med dig, har jeg lært, at tanker, bare er tanker, ikke fakta. Jeg kan styre, hvad jeg gør dem. Nu er det MIG SELV, der bestemmer, om jeg vil blive i tanken eller lade den være.


Hvis jeg lader den være (kobler fra den), går der ikke ret lang tid, før den fader ud/forsvinder. Den kan godt komme et par gange, men den forsvinder igen, når jeg styrer mit fokus på det øjeblik, jeg er i.


Det er utroligt befriende, at jeg ikke skal omkring andre, for at få forløst mine triggertanker. JEG KAN SELV.


Pil, du er blevet et ganske særligt menneske i mit liv efter mit paradigmeskifte i min hjerne. Du er en kæmpe faglig kapacitet. Jeg kan næsten ikke finde ord for, hvor lykkelig jeg er for at have mødt dig. Du har ændret mit liv. Jeg føler et selvværd tydeligt for første gang i mit liv, og jeg er snart en 70 årig pige. 1000 1000 tak, Pil.


Kvinde, slut 60'erne